Comment

BIESTLAB RIETWIJKER

is een creative trainingslab - playground voor nieuwsgierige dansers, bewegers en performers.

WARM IT UP

Elke sessie wordt er (door een gast) een andere warming up gegeven, van body weather, martial arts, partnerwerk HIIT tot vloerwerk.

RESEARCH

Na de warming up is het tijd voor “the creative mind and body”. Het improvisatie gedeelte wordt rond een thema of een vraag opgebouwd die per sessie verschilt bijvoorbeeld:
Story telling body of interact with live music

SAVE THE DATE(S)
22 MEI 29 MEI 05 JUNI 12 JUNI 19 JUNI 26 JUNI 

Comment

Comment

BIESTLAB SPECIAL

Biestlab kreeg deze keer een speciaal smaakje! Samen met contrabassist Felix, acteur Arthur en woordkunstenaar Sjaan zijn wij op onderzoek uitgegaan. Beweging, spoken word, muziek, tekst…….

In vooruitzicht op de volgende Bühnenbiest voorstelling Amsterdam, stad uit mijn verhalen, waar aan wij vanaf juni 2016 samen gaan werken.

Biestlab

Trainen, onderzoeken, artistieke nieuwsgierigheid. Biestlab is een creatieve platform voor en door nieuwsgierige dansers/artiesten. Food for an artists body and mind! Elke sessie begint met een warm up (ons instrument “lichaam” bewegelijk houden) met daarop volgend het onderzoeksgedeelte (ruimte en gelegenheid voor de geest om creatief te zijn – stretching your creative tentacles). 

Comment

Comment

Bij de Danstheaterworkshop Biestlab in Aubenton was het weer dansen, zingen, zweten en Blood on the dancefloor geblazen!

Thanxs Aisha, Jelte, Sonja, Ismini, Imme, Mandisa, Guido, Machtheld en Rrrrrrobert!

Ik vond het geweldig om met jullie te werken! Echte Bühnenbiester!

Comment