masker af! Dansworkshop voor 12+

image.jpg

Masker af!

Geen voorgekauwde choreografieën maar zelf aan de slag met je eigen moves en ideeën! Dat kan in de Masker af! Dansworkshop.

Onder professionele begeleiding en met toegankelijke oefeningen maken de jongeren kennis met danstheater. Hoe kan je een persoonlijk verhaal met bewegingen vertellen? Masker af! is een choreografie- en compositieworkshop voor jongeren. 

Stad uit mijn verhalen - zang en dichtworkshop voor 75+

Foto Het Schouw 2.jpeg

Stad uit mijn verhalen

Een zang- en dichtworkshop rond het thema "de keerpunten in je leven". Hier gaan een muzikant en een schrijfster in gesprek met de workshop deelnemers. Samen worden er gedichten geschreven, geïnspireerd op de verhalen van de deelnemers en onder muzikale begeleiding worden bekende liedjes uit die goede ouwe tijd gezongen. Een poetisch en muzikaal gesprek tussen de workshop docenten en senioren. 

Kriebels in mijn bil - dansworkshop voor 4+

12079914_1029434817096458_2986030975510473955_o.jpg

Kriebels!

Deze workshop sluit aan bij de belevingswereld en motoriek van jonge kinderen. Tijdens de workshop leren de kinderen om in een klassikale situatie hun energie te doseren. Deze workshop is speels en zit vol verhalen over de twee gekke karakters Kriebels en Bil.