WhatsApp Image 2018-02-15 at 21.30.30.jpeg

Een participatie project waar jongeren en profs elkaar ontmoeten, in gesprek  gaan, elkaar stimuleren en in gelijkwaardigheid maken, zowel on als off stage!

De jongeren van het Kaj Munk College worden meegenomen in de wereld van danstheater. Zij ontmoeten een choreografe, vier professionele dansers, een scenograaf, een marketingexpert en een theatertechnicus met wie zij de voorstelling creëerden. Vijf weken lang word er aan de voorstelling gewerkt. De jongeren en professionals inspireren elkaar en creëeren samen de choreografie, het toneelbeeld, het lichtplan, de kostuums. Tot aan de marketingcampagne word alles gezamenlijk geproduceerd. Uniek hierbij is dat de jongeren vanaf het begin betrokken worden bij alle disciplines die te maken hebben met een professionele voorstelling.

Na de pilotvoorstelling Masker af! die op 15 februari 2018 in Theater De Meerse te zien was. Zijn wij dit jaar bezig met de voorstelling GET IT?! die op 12 februari 2019 in Theater de Meerse zal spelen.

Klik hier voor een kleine impressie van de eerste repetitie en volg ons. Natuurlijk word alle content op onze instagramsite door de leerlingen van team publiciteit beheerd.

In totaal hebben 40 leerlingen van het Kaj Munk College aan de voorstelling meegewerkt: 

power!.jpeg

Team dans

In samenwerking met choreografe Kathrin Gramelsberger en de Bühnenbiest dansers bedachten en repeteren de leerlingen van team dans de choreografie voor de voorstelling, en voerden die uiteindelijk in de Meerse op.

Chantal van Osch, Kaylee van Drunen, Ronja Alsfjäll, Nikita Veltman, Jiska Ottenhof, Lesley van Ollefen, Dana Stieva, Sophie van Dongen, Daniël Antonian, Victor Carreira, Chiara Surowietz, Isabel Berger, Stijn van Teylingen, Boris de Koning, Sabri van Veen, Giusi Orlandi

scenografie.jpeg

Team scenografie

In samenwerking met Marina van der Heiden was team scenografie verantwoordelijk voor de vormgeving van de voorstelling: van kostuums tot het toneelbeeld.

Anny Xi, Anne-Lotte Landheer, Pippa Faas, Sanne Hilstra, Sam van den Hurk, Tamara Bakker, Veronique van der Vorm, Amber Verhoog

IMG_8088.JPG

Team marketing

Onder leiding van Kim Tawjoeram hield team marketing iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het project, en promoten zij de voorstelling in de Meerse.

Arjen Clement, Max Brouwer, Max de Groot, Paria Shabani, Reza Nurmohamed, Bailey Koot, Dani Halverkamps, Lieke Sudmeier

IMG_2064.jpg

Team licht

Samen met Desiree van Gelderen bedacht team licht het lichtplan voor de voorstelling. Op 15 februari waren zij vanaf 8.00 uur bezig met het bouwen en tijdens de voorstelling bedienden zij de lichtinstallaties, beamer en het geluid.

Tigo Burgers, Michael van der Zaan, Esther van der Meer, Jesse van Linschoten, Daan Borger, Tim de Groot, Jelle Glebbeek, Mohamed Zohri

Ook geïnteresseerd in dit fantastische project? Neem dan contact op met ons.

 

Choreografie, concept     Kathrin Gramelsberger

Dans                                  Sjaan Flikweert, Maarten Krielen,

                                           Jeffrey Delafuente, Hanna de Vos,

Scenografie                       Marina Van der Heiden

Theatertechniek                Desiree van Gelderen

Marketing                           Kim Tawjoeram

Artistiek advies                  Wies Bloemen

Zakelijk advies                   Manuel Segond

 

 

 

Masker af! is een productie van stichting Bühnenbiest en wordt ondersteund door Danstheater Aya en het Kaj Munk College.